Stenslagsreperation

Glass Medic
En enestående reparationsmetode til frontruder. Metoden er branchens førende og har været i brug hos EBO Glas i over 20 år.

Metoden kan bruges til alle mindre stenslag og begyndende revner - forudsat at skaden er uden for det primære synsfelt. Reparationen er varig og forhindrer at ruden revner yderligere.

Selve reparationen foregår ved at revnen under vakuum fyldes med en særlig ratsin (kunstharpiks), der limer bruddet sammen, hvorefter man hærder bruddet med ultraviolet lys.

Metoden kan også benyttes på tonede ruder og selve reparationen kan foretages på omkring 30 minutter. Mange forsikringsselskaber insisterer nu på, at frontruder der kan repareres, skal repareres og ikke udskiftes.

Forsikringsselskaberne betaler for det meste alle reparationsomkostningerne, samtidig med at der gives afkald på selvrisikoen.

Rudeplaster
Opdager du et stenslag, kan du forhindre støv og snavs i at sætte sig i revnen ved at sætte et rudeplaster på (bestil under kontakt).

Hav derfor altid et rudeplaster liggende klar i handskerummet, så du kan begrænse skaden.

Skulle uheldet være ude aftørrer du området omkring stenslaget, sætter rudeplasteret på "såret" og ringer hurtigst muligt til os og bestiller tid til en reparation.

Frontruden er i vore dages biler en integreret del af bilens karosseri – hvorfor det er essentielt for bilens sikkerhedsniveau, at frontruden forbehandles limes og monteres korrekt.

Stenslag_for

 

 

Før:
Et ubehandlet stenslag er ikke blot irriterende at se på - man risikerer også at revnen pludselig breder sig til resten af frontruden, så en udskiftning er eneste redning.

 

Stenslag_efter

 

Efter:
Revnen er effektivt lukket med kunstharpisk - revnen "løber" ikke og ruden bevarer sin oprindelige brudstyrke.

Eneste spor efter reparationen er en lillebitte mat plet - man vil næppe kunne se at ruden er repareret.

EBO Glas I/S, Bakkegårdsvej 305, 3050 Humlebæk, Tlf. 49 19 21 80, Mobil 40 45 71 80 - 28 85 61 32. CVR/SE 35621032  | Eboglas@eboglas.dk