Hvordan kan vi hjælpe?

Du er velkommen til at ringe eller sende os en mail vedr. din næste glarmesteropgave.

Kontakt os i dag

Vi er specialister i indramning af alle formater og størrelser, og vi har selvfølgelig også masser af standardrammer – du kan få inspiration og et indtryk af vort udvalg ved at kigge her eller komme ned på vores moderne indramningsværksted, med alle de nyeste former for maskiner.

 

Vi sætter glas og ramme på alt inden for kunst, billeder, plakater, litografier, aquareller og meget andet – både med standardmål og efter dine specialmål. Vi har et stort udvalg af alle typer rammer – heriblandt traditionelle trærammer, moderne aluminiumsrammer og blindrammer.

 

Vejledning og rådgivning er en vigtig del af at få den helt rigtige indramning til hjemmet.

 

Det er klogt at gå til fagmanden, når der skal rammes rigtigt ind. Billeder, især kunst og grafik, stiger i værdi med tiden, og med en korrekt indramning sikres værdien.

Trærammer

Her ser man et bredt udsnit af vores trærammer.

 

Tilpasning af trærammer

Man kan få rammerne i lige den længde og brede man ønsker. Her er Marianne ved skære en trærammer til og derefter bliver den sat sammen.

Ring og få et tilbud.

Alurammer

Her ser man et bredt udsnit af vores alurammer, i mange forskellige farver.

Ring og få et tilbud.

Svæverammer

Svæverammer er en moderne og elegant indramningsløsning, der giver luft og liv til såvel nye som gamle malerier og plakater.

Ring og få et tilbud.

Passepartout

En passepartout giver din indramning den sidste finish. Vælg passepartout i syrefri eller aktiv syrefri udgave – vi fører adskillige farver ud over hvid og cremefarvet, så du altid kan finde det perfekte match.

 

Her ser du hvordan vi selv skærer en passepartout ramme til, så den passer lige til dit billede.

 

Syrefri passepartout er neutral i forhold til motivet og afgiver ingen syre.

 

Aktiv syrefri optager og neutraliserer i modsætning hertil syrer fra maleriet og/eller omgivelserne, således at de ikke beskadiger motivet.

 

Farver

Passepartout karton fører vi i mange forskellige farver, både i syrefri og aktiv syrefri, så du altid kan finde en farve, der matcher motivet og rammen.

Oplimning

Vi presser og limer deres billeder op, så de ligner nye.

Ring og få et tilbud.